Lietojot ingvera kompresi ikdienā, muguras sāpes mazināsies jau pēc mēneša!

Šai gaiši brūnajai saknei ir plašs pielietojums: to lieto kuņģa darbības traucējumu, saaukstēšanās, locītavu sāpju un stipru muguras sāpju gadījumos.

Nomizotu ingveru vislabāk sagriezt plānās šķēlītēs un pēc tam pārliet ar nedaudz baltvīna. Produkts jāuzglabā ledusskapī. Vairākas nedēļas jums nebūs jāuztraucas par tā svaigumu. Ingvera sakne jālieto ikdienas tējas un dažādu mērču pagatavošanai. Mēneša laikā jūs sajutīsiet tā dziedinošo efektu!

Kāpēc ingvers ir noderīgs

Šai saknei piemīt lieliskas ārstnieciskas īpašības, tā normalizē vairogdziedzera darbību, novērš kuņģa-zarnu trakta problēmas, kā arī tā ir lielisks pretsāpju līdzeklis.

Šodien dalīsimies ar jums brīnumainā ingvera kompreses receptē, kas palīdzēs atbrīvoties no muguras sāpēm.

Sastāvdaļas:

  • 2 tējkarotes rīvēts ingvers
  • 1/2 tējkarotes Čili pipari
  • nedaudz silta ūdens

Pagatavošana:

Sajauciet ingveru ar čili, pēc tam pievienojiet pietiekami daudz ūdens, lai izveidotu biezu pastu. Uzklājiet plānu maisījuma kārtu uz kokvilnas auduma un novietojiet kompresi uz muguras, pēc tam pārklājiet to ar cepampapīru vai plēvi.

Lasi arī: Turku vīramāte pastāstīja, kā viņa marinē sīpolus, kas ātri pazūd no jebkura galda

Turiet kompresi ne vairāk kā 30 minūtes. Ārstēšanas kurss ir 7 dienas. Tā pati recepte ir lieliski piemērota locītavu sāpju mazināšanai, tikai maisījums būs jāatšķaida ar augu eļļu.

Lūk, kā tādi vienkārši produkti kā pipari un ingvers var viegli atvieglot muguras sāpes! Pastāstiet saviem draugiem par šo efektīvo metodi, jo arī viņiem šī informācija var būt nepieciešama.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment